Cariere

Prologistic-Com este o companie tânără, dinamică și puternică în domeniul distribuției și logisticii. Noi ne mândrim cu succesele noastre, astfel în scurtul parcurs al companiei devenind distribuitori naționali ai companiilor de renume precum: International Tobacco, Orange Moldova, Moldcell, Olioterra. Totodată compania noastră deține în portofoliu produsele companiilor Philip Morris, Inter Tabac, Aroma, Euro-Alco, Suvorov-Vin, Nestle, etc.
Reeșind din considerentul că arealul de activitate a companiei crește, apare și necesitatea majorării numărului de personal calificat, condiție obligatorie, care ne permite prestarea în continuare a serviciilor calitative.
Scopul primordial la selectarea și angajarea personalului este asigurarea celor mai înalte standarde de eficiență și calitate a serviciilor prestate de compania noastră, oferind în schimb condițiile necesare pentru realizarea acestor scopuri și o remunerare competitivă.

Selectarea personalului Prologistic-Com

este ghidată de următoarele principii:

Competiție:

Procesul de selecție este transparent.

Obiectivitate:

Candidații sînt selectați în dependență de abilitățile și competențele necesare pentru activitatea în companie.

Responsabilitate:

Departamentul resurse umane respectă cu strictețe principiile și valorile stabilite, astfel ca într-un final persoana selectată să corespundă funcției propuse și culturii corporative a companiei.

Egalitate:

Politicile de personal ale companiei oferă oportunități egale tuturor candidaților, astfel că, dacă sunteți pregătit să acceptați provocările de zi cu zi, vă invităm să faceți parte din echipa noastră și așteptăm CV-ul la adresa de e-mail: 27prologistic@gmail.com.

 

Posturi vacante deschise curent